SALTkommunikation.se
Warning: Creating default object from empty value in /var/www/saltkommunikation.se/public_html/modules/mod_swmenufree/functions.php on line 1851

 

OM OSS

I vårt nätverk finns skribenter, formgivare, webbutvecklare och fotograf.

Kreativt idéarbete och hög klass på resultatet är måttot. Kvalitet är viktigt
för oss. Du kan känna dig trygg med att vi kollar fakta en extra gång.

Salt = tar fram smaker

SALT kommunikation är:

Susanne Liljenström
Tlf: 070-797 52 95

Frilansskribent med natur och miljö som ämnesområden. Utbildad biolog. Har även läst på Poppius journalistskola. Tar gärna avstamp i den spännande forskning som pågår på högskolor och universitet. Bosatt i Strömstad sedan 1997.

www.ekografen.se

Karin Björk
Tlf: 070-297 59 16

 

Karin Björk är frilansfotograf. Varvar egna fotoprojekt med uppdrag och formgivning. Född 1974 i Västerås, sedan 9 år bosatt och verksam i Strömstad. Tar bilder i berättande stil för reportage, information och porträtt. Favoritmotiv är människor och vardagsliv. 

www.karinbjork.se

 

 

Maria Alfredsson
Tlf: 070-445 88 83

Webbutveckling och layout. Maria är född 1978 i Stenungsund och bosatt i Strömstad sedan 12 år tillbaka. Fil.kand examen inom data- och systemvetenskap.  

www.incive.se

Wenche Klang
070-282 60 66

Grafisk formgivare med lång erfarenhet av det mesta inom digital och tryckt produktion. Wenche har ett brett kontaktnät och lotsar dig tryggt och snabbt genom hela processen, från idé till färdig produkt. Formger allt från logotyper och webb till annonser och broschyrer, och ser till att dina figurer och diagram blir snygga och lättlästa.  

Självklart har vi en miljöpolicy. Läs den här.